Sevgilisi, en yakın arkadaşıyla evlenince çıldırdı

Adana'da meydana gelen 1 kişinin öldüğü biri çocuk 4 kişinin yaralandığı pompalı tüfekli kavga saniye saniye görüntülendi.

Sevgilisi, en yakın arkadaşıyla evlenince çıldırdı

Görüntülerde Sefa K.'nın otoparkın dışında elinde pompalı tüfekle bir süre beklediği görülüyor.

İyi arkadaş olan 19 yaşındaki Sefa K. ve 26 yaşındaki Selçuk F.'nin arası, Selçuk F.'nin  Sefa K.'nın kız arkadaşı ile evlenmesi ile bozuldu. 

 Bir süre sonra Sefa K., Selçuk F.'nin arkadaş grubundan Erkan E. ile arkadaşlık etmeye başladı. Ama bu samimiyet Selçuk F'nin hoşuna gittimedi. Selçuk F. birkaç  defa Erkan E. ve diğerlerini aralarına Sefa. K.'yı almamaları konusunda konuştu. Ancak başarılı olamadı. Selçuk F. bir süre sonra Erkan E.'nin kayınvalidesinin evine silahla ateş edip onları tehdit ettiği ileri sürülerek tutuklandı.

 Selçuk F. olaydan 20 gün önce cezaevinden çıktı. Çıkarınca da Erkan E. ve arkadaşlarıyla görüşmek istedi. Bunun üzerine Erkan E.  birkaç arkadaşını ve 4 yaşındaki oğlunu alarak buluşma yerine geldi. Selçuk F. de kendi arkadaşlarını alarak otoparka geldi. Sefa K. ise elindeki pompolı tüfekle otoparkın dışında iki tarafı gözlemeye başladı.

Erkan G., ile Selçuk F. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce bir taraf bıçakla bir taraf sopalarla birbirine girdi. Muhammet Sefa K. ise beklediği yerden pompalı tüfekle gelerek Selçuk F. ve diğer şahıslara ateş etti. Açılan ateş sonucu Selçuk F., Murtaza Ö. Halit A. ve Erkan E.'nin 4 yaşındaki oğlu S.C.E. yaralandı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Şahıslar olay yerinden 4 yaşındaki çocuğu da alarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Selçuk F. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olaydan hemen sonra harekete geçip zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle zanlıların isimleri tespit edilip gözaltına alındı.
Emniyette sorgulandıktan sonrada adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, Arda Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.