Konserde fenalaşmıştı! Çağla ölüme böyle yürümüş

Sevgilisi ile Hatay'dan İstanbul'a gelen 24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı Küçük Çiftlik Park'daki bir konserde fenalaştı. Sevgilisi ambulans çağırdı. Genç kız hastanede hayatını kaybetti. Çağla Alara Pınarcı'nın ölümünden saniyeler öncesi görüntülere tv100 ulaştı. 

Ölüm Hatay’dan İstanbul’a gelen Çağla Alara Pınarcı’yı çok sevdiği bir sanatcının konserinde buldu. Ailesinden izin alarak İstanbul’a bayram tatili için gelen Çağla, sevgilisi ile tarihi mekanları dolaştı. Gezdi eğlendi akşamıda ise konser vardı. İşte ne olduysa o anlarda oldu. tv100 Çağla Alara Pınarcı’nın ölüme yürüdüğü o görüntüsüne ulaştı. Üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı ve sevgilisi Ö.B konser alanında eğlenmeye başladı.

 İlerleyen dadikalarda Pınarcı Ö.B’ye kendini kötü hissettiğini söyledi. Müziğin ritmine eşlik eden genç kız biranda fenalaştı. Erkek arkadaşı durumu konser görevlilerine ardından da ambulansa haber verdi.

Konser alanındaki görevlilerden yardım istendi. Çağla Alara Pınarcı'nın yardımına iki görevli yetişti. Fenalaşan çağlanın koluna giren görevliler ona yardım ederken güvenlik kameraları da o anları Kaydediyordu. Çağla konser alanından yürüyerek ambulansa götürüldü. 



İşte Çağla'nın o son görüntüleri….