Sevgilisi Samar Dadgar ile evleniyor mu? Özcan Deniz merak edilen soruya yanıt verdi

İkinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan şarkıcı Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar'la ilgili evlilik sorularına yanıt verdi. Ünlü şarkıcının annesi Kadriye Deniz, daha önce yaptığı açıklamada, oğlunun evlenmesine sıcak bakmadığını söylemişti.

Sevgilisi Samar Dadgar ile evleniyor mu? Özcan Deniz merak edilen soruya yanıt verdi

Şarkıcı Özcan Deniz, Nişantaşı'ndaki bir mağazanın çıkışında gazetecilerin objektiflerine takıldı. 2023'ü sevgilisi Samar Dadgar'ı öpücüklere boğarak kutlayan Özcan Deniz, evlilik sorularına "Kısmet" yanıtını verdi.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; 2023'ü sahnelere ayırdığını ifade eden Deniz, setlerden uzak kalacağı dönemi ise senaryo ve hikâye yazarak değerlendireceğini söyleyerek "Sahne kıyafetleri için bugün alışveriş yaptım. Yeni yıla iyi başladık gayet iyi gidiyor. Sanıyorum 2023'ü sahnelere ayırdım" dedi.

Özcan Deniz, gazetecilerin "Oyunculuğu askıya mı aldınız?" şeklindeki sorusuna "Bir şeyler biriktiriyorum, yazıp çiziyorum. İki tane güzel iş var bakalım ne olacak?" yanıtını verdi.

"SİNEMA KENDİNİ BULAMAYACAK GİBİ DURUYOR"

Deniz, pandemi sonrası sinemanın geleceğini ise şu sözlerle değerlendirdi:

Sinema eylüle ya da ekime kadar kendini bulamayacak gibi duruyor, bulsa da eskisi gibi olmayacak o tarihten sonra ne olduğunu anlayacağız.

"EVLİLİK KISMET"

Öte yandan yeni yılda Kıbrıs'ta sahne alan ve 2023'ü sevgilisi Samar Dadgar'ı öpücüklere boğarak kutlayan Özcan Deniz, evlilik sorularını ise "Kısmet" diyerek geçiştirdi.

OLAYLI BOŞANMA

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı.

"Şiddet" davasından beraat eden Deniz, daha sonra oğlunun velayetini alabilmek için soluğu mahkemede almıştı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetmişti. Deniz, Aktan ile ayrıldıktan sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

"2022'NİN İLK SAATLERİNDE EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM" DEMİŞTİ

Dadgar, geçtiğimiz yıl katıldığı bir etkinlikte tektaş yüzüğü ve pembe kıyafetiyle dikkat çekmişti. Samar Dadgar, muhabirlerin "evlilik" sorularına yanıt vermişti. Dadgar, "Yeni yılın ilk saatlerinde (2022) Kıbrıs'ta evlilik teklifi aldım. Çok mutlu oldum ama bu yaz düğün yok" demişti.

YENİ SEVGİLİSİ

Özcan Deniz, modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan ünlü şarkıcıya annesinden veto gelmişti.

"İLLA NİKAH MASASINA MI OTURMAK LAZIM?"

Kadriye Deniz, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum.