Sevgilisiyle otoparkta cinsel ilişkiye giren kadın, o anları görüntülü aradığı kocasına izletti

Bir otelin otoparkında araç içerisinde sevgilisiyle cinsel ilişkiye giren kadın kocasını FaceTime üzerinden arayarak görüntülü görüşmede sevgilisi ile yaşadıklarını kocasına izletti.

Sevgilisiyle otoparkta cinsel ilişkiye giren kadın, o anları görüntülü aradığı kocasına izletti

Dünya, ABD'deki 31 yaşındaki bir kadının sevgilisi ile yaşadığı cinsel ilişkiyi görüntülü aramada kocasına izleterek aldığı intikamı konuşuyor.

Sevgilisi ile aracın içinde ilişkiye giren kadın aynı anda FaceTime üzerinden kocasını arayarak yaşadıklarını anbean kocasına izletti.

Otoparka gelen koca, adamı kovalarken yakaladığı karısını ise feci bir şekilde darbetti.Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 31 yaşındaki kadın, bir otelin otoparkında sevgilisiyle ilişkiye girdiği sırada FaceTime üzerinden aradığı kocasına o anları izletti.

Görüntüyü izleyen koca hemen otoparka koştu

Arama çağrısına cevap verip karısının başka bir adamla olduğunu gören William, arabasına atlayıp otelin otoparkına gitti. Karısı ve karısının sevgilisini gören William, elindeki sopa ile ikisine defalarca vurdu. Karısının sevgilisi kaçmayı başarırken William, eşinin vücudunda birçok yeri kırdı.

Sapık kadının sabıkası kabarık çıktı

Polis, kavgayı ihbar eden kişinin kendilerine silah sesi uyduğunu söylemesine rağmen, William'ın silahlı olduğuna dair bulgulara rastlanmadığını söyledi. Polis, ayrıca William'ın karısının geçmişte birçok suç işlediği ve sicilinin kabarık olduğunu söyledi. Olaydan sonra William tutuklanarak cezaevine yollanırken, ağır yaralanan eşinin hastanede tedavisine devam ediliyor. Kaynak: Haberler