Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG... Cezaevindeki yıldız futbolcuya bir darbe de eşinden geldi: Açlık grevine başladı

İspanya’da bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves’in eşinin boşanma kararı aldı. Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG takımlarının formasını giymiş futbolcu bu karar sonrası cezaevinde açlık grevine başladı.

Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG... Cezaevindeki yıldız futbolcuya bir darbe de eşinden geldi: Açlık grevine başladı

Brezilya’nın efsane futbolcuları arasında yer alan ve Barcelona ile özdeşleşen sağ bek oyuncusu Dani Alves, 30 Aralık 2022 tarihinde İspanya’nın Barcelona şehrindeki bir diskoda, 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG... Cezaevindeki yıldız futbolcuya bir darbe de eşinden geldi: Açlık grevine başladı - Resim : 1

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

20 Ocak’ta gözaltına alınan ve aynı gün mahkemeye çıkarılan futbolcu, kefaletsiz tutuklama kararıyla cezaevine gönderilmişti. 39 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun sevk edildiği hapishanede güvenliğinden endişe duyduğu ve bu nedenle hapishanesini değiştirmek istemiş bu talebi kabul edilmişti.

HAPİSHANESİ DEĞİŞTİRİLDİ 

Ünlü futbolcu daha sonra 80 mahkumun olduğu, tek kişilik hücrelerin bulunduğu Brains 2'ye götürülmüştü.

Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG... Cezaevindeki yıldız futbolcuya bir darbe de eşinden geldi: Açlık grevine başladı - Resim : 2

KULÜBÜ SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan futbolcunun son olarak Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

BİR DARBE DE EŞİNDEN GELDİ

Hapishanede yaşamına devam eden futbolcuya bir şok da eşinden geldi. Futbolcunun 2017 yılında evlendiği eşi Joana Sanz, boşanma kararı aldı.

AÇLIK GREVİNE BAŞLADI

Bild'in haberine göre Dani Alves, aldığı bu haberden sonra adeta şoka uğradığı öğrenildi. Alves'in yaşadığı bu şoktan sonra cezaevinde açlık grevine başladığı kaydedildi.

 Haberin detayında Alves'in eşi Sanz'ın kararını öğrendiğinden beri hiçbir şey yemediği öğrenildi.