Sevişme sahnesiyle geceye damga vurdu! İşte, Çöp Adam 5. bölüm fragmanı...

Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam son bölümüyle izleyenleri ekrana bağladı. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, diziseverlerin merakla beklediği yeni bölümde yaşanacaklar...

Sevişme sahnesiyle geceye damga vurdu! İşte, Çöp Adam 5. bölüm fragmanı...

Ekranların yeni iddialı dizilerinden Çöp Adam son bölümüyle izleyicileri ekrana bağlamayı başardı. Senaryosu Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan Çöp Adam dizisinin hikayesinin gerçek bir hikayeden alındığı biliniyor. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı dizinin son bölümünde sevişme sahneleri oldukça konuşuldu. Diziseverler dün yayınlanan bölümün ardından 5. bölüm fragmanını merak etti. İşte, dizinin yeni bölümünde yaşananlar...

Sevişme sahnesiyle geceye damga vurdu! İşte, Çöp Adam 5. bölüm fragmanı... - Resim : 1

Çöp Adam 4. bölümde neler oldu?

Peri’nin geçmişiyle ilgili bilgiler öğrenen Tamer, Peri'yi mutlu etmek için bir sürpriz hazırlar. Mahzende uykuya dalan Peri, Ayvalık’ta gözlerini açar. Tamer'in eşi Berrin, Tamer'i yalıda göremeyince kaos yaratır. Üstelik Tamer’in dikkatinden kaçan küçük delil, ihanetin belgesi gibidir. 

Ayvalık'ta baş başa zaman geçiren Tamer ile Peri birbirlerini tanımaya başlar. Ancak bu kez birlikte oynamaya karar verdikleri oyunun kazananı ve kaybedeni olmayacaktır. 

Sevişme sahnesiyle geceye damga vurdu! İşte, Çöp Adam 5. bölüm fragmanı... - Resim : 2

Çöp Adam dizisinin konusu nedir? 

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinde, birden bire büyük bir servete konan yazılımcı Tamer'in bankacı Peri'ye saplantılı aşkını konu alıyor. Ailesiyle yalıya taşınan ve yaşam standardı değişen Tamer, Peri'yi kaçırıp bir mahzene kapatıyor ve ona bir dünya yaratıyor.

Sevişme sahnesiyle geceye damga vurdu! İşte, Çöp Adam 5. bölüm fragmanı... - Resim : 3

Çöp Adam dizisi oyuncuları kimler?

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisinin kadrosunda; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi isimler yer alıyor.

İşte, Çöp Adam 5. bölüm fragmanı...