Seyahat edeceklere müjdeli haber! İndirimli bilet kampanyası başladı!

Seyahat planı olan vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Kış uçuşlarına özel indirimli bilet kampanyası başladı. Peki indirimli bilet ne kadar? İndirimli bilet nasıl alınır? İndirimli bilet nedir? İndirimli uçak bileti kampanyaları nelerdir? İndirimli uçak bileti fiyatları nasıldır? Ucuz uçak bileti ne zaman alınır? Ucuz uçak bileti nereden alınır? Kampanyalı uçuşlar nelerdir? Kampanyalı uçak bileti var mı? Merak edilen tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Seyahat edeceklere müjdeli haber! İndirimli bilet kampanyası başladı!

Seyahat planı olan vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Ekim ayına özel indirimli bilet kampanyası başlatıldı. Peki indirimli bilet kampanyası kimleri kapsıyor? İndirimli bilet kampanyasından kimler faydalanabilir? İşte detaylar…

Ucuz uçak bileti nedir?

Uçakla seyahat için hizmet tutarının altında satın alınan tüm bilet türüne, ucuz uçak bileti denir. Havayolu şirketleri hem yaz sezonunda hem kış sezonunda çeşitli kampanyalar yaparak, seyahat edecek yolcular için ucuz uçak bileti fırsatı sağlamaktadır. Ucuz uçak bileti kampanyasına Ekim ayı itibariyle bir yenisi daha eklendi.

Corendon Airlines bilet kampanyası nedir?

Corendon Airlines havayolu şirketi Ekim ayı bilet kampanyası duyurusu yaptı. Corendon bilet kampanyası 50 yaş üstü seyahat edecek tüm vatandaşları kapsıyor. Corendon Airlines tarafından gerçekleştirilecek tüm uçuşlarda geçerli olan kampanyalı biletler, seyahat planı olan 50 yaş üstü vatandaşlara avantaj sağlamayı planlıyor.

Seyahat edeceklere müjdeli haber! İndirimli bilet kampanyası başladı! - Resim : 1

Uçak bileti kampanyası ne zamana kadar sürecek?

Corendon Airlines’ın duyurduğu kampanyalı uçak biletleri için rezervasyon tarihleri 10 Ekim 2022 – 31 Ekim 2022 arasındadır. Bu tarihlerde satın alacağınız uçak biletlerinde tam yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Kampanyalı biletler 10 Ekim 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek uçuşlarda geçerli olacaktır.

Kampanyalı biletler 21 Aralık 2022 – 8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan seyahatlerde geçersiz olacaktır.

İndirimli uçak biletleri hangi uçuşlarda geçerli olacak?

50 yaş ve üstü tüm vatandaşlar, Corendon Airlines’ın düzenlediği tüm uçuşlar için, belirtilen tarihler arasında kampanyalı uçak bileti satın alabilir ve yüzde 20 indirim kazanabilir.