Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler yürekleri sızlattı!

Türkiye'nin en sevilen Türk Drag Queen'i 'Huysuz Virjin' yani Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce özel hayatına dair verdiği bir röportajda söylediği sözler, sevenlerini üzdü.

Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler yürekleri sızlattı!

KOAH hastası olan Dursunoğlu, 15 gün boyunca zatürre tedavisinin ardından 20 Temmuz 2020'de aramızdan ayrılmıştı. Dursunoğlu; Turkstar, Dans Eder Misin? ve Benzemez Kimse Sana programlarıyla gönlümüze taht kuran ve ölümünün ardından büyük bir şok yaratan Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce verdiği röportajda söyledikleri yürekleri sızlattı.

Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler yürekleri sızlattı! - Resim : 1

Huysuz Virjin tiplemesiyle söylediği şarkıları hala kulağımızda çınlayan Seyfi Dursunoğlu,  vefat etmeden önce katıldığı bazı programlarda ''Yalnız mısınız?'' sorusuna cevap vermekten kaçınıyordu. Dursunoğlu, Saba Tümer'in programında bu soruya yanıt vermişti.

Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler yürekleri sızlattı! - Resim : 2

Ölmeden önce söylediği sözler duygulandırdı...

Usta sanatçı, hayatta birçok şeye sahip olduğunu ancak en büyük pişmanlığının bir aile kurmamak olduğunu dile getirmiş ve hemen ardından gözyaşlarına boğulmuştu. Dursunoğlu, yayın kesilmeyince stüdyoyu terk etmek zorunda kalmıştı.