Seyir halindeki otobüs alev alev yandı

Malatya'da seyir halinde ilerleyen servis otobüsü aniden alev alev yanmaya başladı. Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangının nasıl ve neden çıktığı henüz tespit edilemedi.

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı

Malatya'da seyir halinde ilerleyen servis otobüsü nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yanmaya başladı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. 

ARAÇ KISA SÜREDE ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Olay, 06.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu eski adliye kavşağı mevkiinde bulunan alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan S.G. idaresindeki  servis otobüsü alt kısmında aninden alev aldı. Alevlerin kısa sürede sardığı araç alev topuna dönerken, ihbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, araç kullanılmaz hale geldi.

Yaralananın olmadığı olayda bölgede trafik bir süre kontrollü sağlanırken, kullanılmaz hala gelen aracın çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı - Resim : 1