Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı

Hikayesini ve yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstlendiği ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı. Film hakkında konuşan oyuncular, "İzlenmeye değer çok güzel bir film oldu. Seyirci aksiyona doyacak. Herkesi sinemalara bekliyoruz" dediler.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı

Hikayesini ve yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Servet Aksoy’un oturduğu başrollerini Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Barış Küçükgüler, Selahattin Taşdöğen, Mehmet Çepiç , Emin Olcay, Tolga Yüce. Bilal Darwiche, Turan Güneş ve Muhuttin Işıktaş gibi isimlerin paylaştığı ‘İntikam Oyunları’ filminin galası Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapıldı.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 1

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı görkemli galaya Aydemir Akbaş, Tanju Çolak, Çağla Şimşek ve Ceylan katıldı. Başrol oyuncusu Turgay Tanülkü’nün seti olduğu için yetişemediği galada gösterim öncesi toplu şekilde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular, ‘İzlenmeye değer çok güzel bir film oldu. Seyirci aksiyona doyacak. Herkesi sinemalara bekliyoruz’ ifadelerini kullandılar.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 2

AYDEMİR AKBAŞ'TAN FİLM MÜJDESİ

Kanser tedavisi gören Aydemir Akbaş filmin yapımcısı Zeki Sincar ile yeni bir sinema filmi projesine başlayacaklarının müjdesini verdi. Sincar film projesi ile ilgili, “Aydemir hocayla hazırlıklar içerisindeyiz. Çok sürpriz bir proje olacak duyurusunu yapacağız” dedi.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 3

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Akbaş, sağlık durumu hakkında ise, “ Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi doktorlar memnunlar. Aşağı yukarı ben de memnunum sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım ikinci kanserim bu benim. Ben inatçıyım” dedi.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 4

 ÖZGE ULUSOY: "BU İŞİN ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Galanın sunuculuğunu üstlenen Özge Ulusoy, “Çok önemli usta isimlerle genç oyuncuların birleşmesi ile güzel bir film oldu. Ben de bugün oyuncu olarak değil galanın sunuculuğunu yapıyorum. Türkiye’de çok fazla aksiyon işine hasret kalıyoruz çıkmıyor. Bu işinde çok güzel olduğunu düşünüyorum. Zeki beyi tebrik ediyorum“ dedi.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 5

ZEKİ SİNCAR: "SİNEMALARI ÖLDÜRMEYELİM"

Filmin hikayesi kendisine ait olan yapımcı Zeki Sincar, “ Büyük dijital kanallarla sinemalar mücadele ediyor. İnşallah gişede başarılı oluruz. Çok güzel bir aksiyon filmi oldu. Biz de bu mücadeleye eşlik ediyoruz. Sinemaların bitmemesi için sona ermemesi için elimizden geleni yapacağız. Dijital kanallara saygı duyuyorum ama Sinemalarda öldürmememiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 6

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 7

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 8

Seyirci aksiyona doyacak! ‘İntikam Oyunları’ filminin galası yapıldı - Resim : 9