Seyircilerin önünde dakikalarca alev alev yandı

İngiltere'de yayınlanan yetenek yarışmasında hem jüri üyeleri hem de seyirci ağızları açık bir şekilde karşılarında kendisini alev alev yakan adamı izlediler.

Seyircilerin önünde dakikalarca alev alev yandı

Bir zamanlar ülkemizde de oldukça popüler olan yetenek yarışmaları yabancı ülkelerde halen devam etmekte. İngiltere'de yayınlanan yetenek yarışmasında ise bir yarışmacı hem jürinin hem de seyircinin ağzını açık bıraktı.

Korku dolu anlar yaşatan adamın asıl mesleği ise dublörlük olduğu anlaşıldı. Thomas Vu, isimli adam kendisini alev alev yakarak seyirciyi dehşete düşürdü. 

Britain's Got Talent programına katılan ve asıl mesleği dublörlük olan Thomas Vu, dün gece gösterime giren yetenk yarışması programına damga vurdu.

Seyircilerin önünde dakikalarca alev alev yandı - Resim : 1

KENDİNİ CANLI CANLI YAKTI

Thomas Vu, arkadaşının yardımı ile kendini canlı canlı yaktı, bu sırada ise küp çözeye devam etti.

Bir aile programı olan programda bu kadar tehlike bir gösterinin çocuklar izlerken yayınlanması kabul edilemez olarak nitelendirilirken İngilizler programa tepki gösterdi.

Juri üyeleri ise gösteriyi ayakta alkışladı.

BİR ÜST TURA ÇIKMAYA HAK KAZANDI

Kameraya yansıyan anlarda ise Thomas Vu'nun yanmadan önce özel bir jelle vücudunu kapladığı görüldü. Gösterisine başlamadan önce 35 yaşındaki Vu, katılımcılara 'Rubik küpün çok ilginç olabileceğini dünyaya göstermek istiyorum' dedi. Gösterisinin sonunda Vu, 4 evet alarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Seyircilerin önünde dakikalarca alev alev yandı - Resim : 2