Şeyma Subaşı ile öpüştüğü iddia edilmişti… İş insanı İzzet Antebi isyan etti

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den boşanan Şeyma Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi’nin bir mekânda öpüştüğü iddia edildi. İddiaların ardından İzzet Antebi sosyal medya hesabından isyan etti.

Şeyma Subaşı ile öpüştüğü iddia edilmişti… İş insanı İzzet Antebi isyan etti

Acun Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı yine özel hayatı ile gündemde. 3 gün 3 gece süren bir düğünle Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te evlenen Subaşı çok kısa bir süre sonra boşanma kararı aldı. Şeyma Subaşı’nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den boşanan Şeyma Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekânda sarmaş dolaş eğlendiği ve zaman zamanda öpüştüğü iddiası gündem oldu.

İzzet Antebi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

Hakkımda bugün çıkan haber, tüm detayları ile gerçek dışıdır. Bahsi geçen kişi ile yanyana bile gelmedim, hatta orada olduğundan dahi haberim yoktu. Hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber hakkında, pek tabiki, hukuki olarak ne gerekirse yapılacaktır. Bu kadar gerçekten uzak bir haber ile, insanları meşgul etmek, üzmek, hayatlarını etkilemek bu kadar olmamalı…” ifadelerini kullandı.