Şeyma Subaşı 'Netflix' dedi ortalık karıştı! Şimdi Acun Ilıcalı düşünsün

Aşkları ve yaşam tarzı ile magazin dünyasını sallayan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın yeni yıl mesajındaki Netflix iması hayranları tarafından 'Şeyma'nın hayatı dizi oluyor' yorumlarına neden oldu. Şeyma Subaşı, Netflix imalı mesajını 2021 yılının son gününe saklaması ise dikkat çekti.

Şeyma Subaşı 'Netflix' dedi ortalık karıştı! Şimdi Acun Ilıcalı düşünsün

Güzel fenomen Şeyma Subaşı, instagram'dan yaptığı paylaşımla 2021'e veda edip, 2022 yılı projelerinin de ipucunu verdi.

Şeyma Subaşı, paylaşımına düştüğü notta yaptığı Netflix iması hemen dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı Exxen'i hareketlendirmeye çalışırken rekabet ettiği marka Netflix'i göndermesinin altında neler yattığı ise merak konusu oldu. Hayranları Şeyma Subaşı'nın bir Netflix projesi içinde olmasını dört gözle beklemeye başladı.

Şeyma Subaşı 'Netflix' dedi ortalık karıştı! Şimdi Acun Ilıcalı düşünsün - Resim : 1

Şeyma, Netflix imalı paylaşımını yaparken yıl içindeki serüvenini anlatan kendi paylaşımlarından da 2021'e özel panaroma sundu.

Şeyma Subaşı, paylaşımındaki not şöyle:

"Netflix yapımlarını kıskandıracak bir yılı daha geride bıraktık. Hayatımı dizi gibi izlemek istiyorsan (biliyorum zaten izliyorsun..), şimdilik ücretsiz." "Gelecek yıl için herkesin heyecanlı olduğunu anlıyorum ama... Rakamlar değişse bile, anda olmaktan daha heyecan verici bir duygu var mı?" "Herkese sağlıklı, neşeli, umut dolu, pozitif enerji dolu bir yıl dilerim…"