Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaya göre ünlü bir iş adamıyla öpüşmüş!

Acun Ilıcalı ile olan evliliği ile tanınan ve sonrasında da adını hızlı aşk yaşantısıyla duyuran, sosyal medya ikonu Şeyma Subaşı iddiaya göre, ünlü iş insanı İzzet Antebi ile öpüşürken yakalanmış. Instagram'da 2,9 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı, son dönemlerde abonelere özel yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaya göre ünlü bir iş adamıyla öpüşmüş!

Sosyal medyanın ve magazinin en çok konuşulan isimlerinden Şeyma Subaşı hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Medyada yer alan iddialara göre Şeyma Subaşı, ünlü bir iş insanıyla yepyeni bir aşka yelken açmış ve öpüşürken yakalanmış. 

Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaya göre ünlü bir iş adamıyla öpüşmüş! - Resim : 1

Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi ile hayatımıza giren ve büyük bir sosyal medya ikonu haline gelen Şeyma Subaşı magazinsel olayları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram'da 2,9 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı, son dönemlerde abonelere özel yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaya göre ünlü bir iş adamıyla öpüşmüş! - Resim : 2

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisi evlilik ile sonuçlanmış fakat 5 ay evli kaldıktan sonra süre önce noktalanmıştı.

Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaya göre ünlü bir iş adamıyla öpüşmüş! - Resim : 3


Bir süre önce de Subaşı'nın iş insanı Burak Ateş'le yeni bir ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Hatta Subaşı'nın Fas'ta gerçekleşen düğününde bile Burak Ateş'in orada olduğu söylenmişti. 

Şyme Subaşı şuaralar iddialara göre, ünlü iş insanı İzzet Antebi ile birlikteymiş. İddialara göre Kütüphane isimli mekanda samimi bir şekilde eğlenen Şeyma Subaşı ve İzzet Antebi, tüm gece boyunca bir aradaydı. İş insanı İzzet Antebi ise, oyuncu Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi.
Bu yıl Mayıs ayında ilişkilerini noktalayan çiftin, ihanet iddiasıyla sarsıldığı söylenmişti. Fakat İzzet Antebi bu durumu yalanlamıştı.

Bu arada, Şeyma Subaşı ile hakkında çıkan haberler sonrası, ünlü iş insanı İzzet Antebi'den açıklama geldi

''Hakkımda bugün çıkan haber, tüm detaylar ile gerçek dışıdır. Bahsi geçen kişi ile yanyana bile gelmedim'' dedi. 

Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaya göre ünlü bir iş adamıyla öpüşmüş! - Resim : 4