Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, "Ramazanın ruhuna saygı gösterelim" diyerek paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımının ardından Ramazan bitmeden yaptığı paylaşımla gündeme gelen Subaşı, yatakta poz verip göğüslerini kitapla kapattı.

Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile beş aylık evliliği kısa sürede biten Şeyma Subaşı tatil macerasını devam ettiriyor.

TATİL POZLARINI PAYLAŞTI

Ramazanın başında "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım" diyen Şeyma Subaşı tatil pozlarını paylaştı.

Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi - Resim : 1GÖĞÜSLERİNİ KİTAPLA KAPATTI

Yatakta göğüslerini kitapla kapatarak poz veren Subaşı paylaşımına "Yalnız uyuyorum, sadece kitaplarımla" notunu düştü. Şeyma Subaşı'nın pozunu görenler "2 gün daha dayanamadın" yorumlarında bulundu.

Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi - Resim : 2

“ALLAH BİLİR”

 Bir takipçisi Subaşı'nın pozlarına "Şeyma nasıl geçiniyorsun oralarda? Ailen akrabalarınla görüşüyor musun? Bu hayatı çok uzak farklı farklı ülkelerde yalnız yaşıyorsun? Neyle geçiniyorsun arkadaşların var mı oralarda aklımda mantıklı sorular" yazmıştı. Subaşı ise "Allah bilir" yanıtını vermişti.

Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi - Resim : 3

Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi - Resim : 4

Şeyma Subaşı’dan yatak pozu! Üzerini kitapla kapattı, “Yalnız uyuyorum” dedi - Resim : 5