Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntem! Suç örgütü liderinin terör oyunu akıllara durgunluk verdi

Son 1 yılda 8 cinayetin emrini veren suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da yakalandı. Boyun serbest kalmak için şeytanın bile gelmeyecek bir oyun oynadı. Türkiye'deki çete üyeleri Boyun'un hakkında terör paylaşımları yaptı. Boyun ise bu paylaşımları kullanarak serbest kaldı.

tv100'den Devrim Tosunoğlu'nun özel haberine göre 8 cinayetle bağlantılı olan Barış Boyun ve çetesi için “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve kasten adam öldürmek” suçlarından kırmızı bülten çıkartıldı. Roma'da gizlenen Boyun, İtalyan polisi tarafından gözaltına alındı. Boyun hakkında iade süreci başlatılınca çete üyeleri sosyal medyadan terör örgütünü destekleyici paylaşımlar yaptı. Boyun hakkında “terör örgütünü övmek” suçundan bir yakalama kararı daha çıkarıldı.

46 ÖRGÜT ÜYESİ TUTUKLANDI
Boyun Türkiye'de baskı altında olduğu yalanı ile sığınma talebinde bulundu. Kırmızı bültenle aranmasına rağmen Türkiye’ye iade edilmedi, serbest bırakıldı. Polisler barış boyun çetesine peşpeşe operasyonlar yaptı. Emniyet güçleri 139 örgüt üyesini gözaltına aldı. Zanlılardan 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda firari örgüt lideri Zafer Boyun da yakalanarak gözaltına alındı.