Seyyar arabasının tekeri kırılan satıcı, çocuğun ekmekleri çaldığını sandı. Sonrasında olanlara kendi de inanamadı

Yaşlı adamın ittiği seyyar ekmek tezgahı kırıldı. Satıcı çaresiz bir şekilde ne yapacağını düşünürken bir anda yanına gelen çocuğun ekmeklerini çaldığını düşündü ve arkasından seslenmeye başladı. İşin gerçeği bir süre sonra çocuk onun yanına geldiğinde ortaya çıktı.

Üstünde çeşitli çörekler, börekler ve ekmekler olan ahşaptan yapılma bir seyyar araba ile satış yapan yaşlı adam bir anda kendini güç bir durumun içinde buldu. İterek hareket ettirdiği aracın bi tekeri ansızın yerinden fırladı. Adam tekere uzanıp düzeltemiyordu çünkü milimlik bir hata yapsa tezgahta bulunan tüm çörekler dökülürdü.

TÜM EKMEKLERİ ALIP UZAKLAŞTI

Yaşananları gören bir erkek çocuğu hemen tezgaha yanaştı yaşlı adama tek kelime etmeden eline aldığı kese kağıdını ekmeklerle ve çöreklerle doldurmaya başladı. Adam seslenerek çocuğu durdurmak istedi çünkü yemekleri çaldığını sanıyordu ama videonun devamında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi.

TOPLADIĞI PARALARI YAŞLI ADAMA TESLİM ETTİ

Küçük çocuk yaşından hiç beklenmeyecek bir davranış sergiledi ve pazar gibi kalabalık bir alanda tüm ekmekleri satıp parasını yaşlı adama getirdi. Sonra tekrar kese kağıdını doldurup satışa çıktı. Adamın tezgahında hiç ürün kalmayana kadar satışa devam eden çocuk kazandığı tüm parayı yaşlı adama verdi.

ARABASINI TAMİR ETTİ

Tezgahında ürün kalmayan adam bir şey yere düşer kaygısı taşımadan arabasını tamir etti. O sırada oğlunu arayan kadın gelip yardım sever çocuğunu alarak adama veda edip gitti.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI DUYGULANDI

Videoya denk gelen sosyal medya kullanıcıları dünyanın iyilik ve yardım severlikle ne kadar güzel bir yere dönüşebileceği konusunda yorum yaptı. Herkes için ders niteliği taşıyan bu videoyu izleyenler kendilerinde eksik gördükleri parçaları ve hisleri bu videoda bulup duygulandı. Bazı kullanıcılar ise videodan önyargının ne kadar yanlış olduğuyla ilgili bir ders çıkardı.