Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli"

Shakira ve yıldız futbolcu Gerard Pique 12 yıllık ilişkileri 2022 yılında Pique'nin Shakira'yı aldatmasıyla sona ermişti. Ünlü futbolcudan iki çocuğu bulunan güzel yıldız, ihanetle sonuçlanan uzun ilişkisinin ardından adeta aşka küstü. Shakira, “Aşkı tekrar bulabilir miyim bilmiyorum. Muhtemelen bulamayacağım. Ama en azından etrafımda bana ihanet etmeyecek arkadaşlarım var” ifadelerini kullandı.

Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli"

Shakira, tüm dünyanın tanıdığı, milyonlarca hayranı olan ünlü bir yıldızı, iki çocuğunun babası ünlü futbolcu Gerard Pique genç sevgilisiyle üstelik kendi evlerinde aldatmıştı. Bir yandan kendi üzüntüsünü yaşarken bir yandan da haberlerde adı hep aldatılan ve kendinden genç bir başka kadın için terk edilen kişi olarak geçti.

Adı bu aldatılma ve ayrılık haberleriyle manşetlerden inmeyen Shakira artık aşka eskisi gibi inanmıyor. Yolları 2010’da, Güney Afrika'da düzenlenen 2010 FIFA Dünya Kupası'nın resmi şarkısı olan Waka Waka’nın klip çekimlerinde kesişen Shakira ve yıldız futbolcu Gerard Pique 12 yıllık ilişkilerini 2022’nin sonlarına doğru bitirmişlerdi. Yıldız şarkıcı ihanetle sonuçlanan uzun ilişkisinin ardından adeta aşka küstü.

Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli" - Resim : 1

12 YIL VE 2 ÇOCUKTAN SONRA GELEN İHANET

Hiç evlenmeyen ancak gösteri dünyasının birçok çiftinden çok daha büyük ve tutkulu bir aşk yaşayan çiftin ilişkisinden 11 yaşında Milan ve 9 yaşında Sasha adını verdikleri iki oğlu oldu.

Kısa bir süre önce Gerard Pique’yle birlikteliği boyunca kariyerini geri plana atarak fedakârlık yaptığını ve karşılığında aldığı mükafatın aldatılmak olduğunu söylemişti.

Ünlü futbolcu iki oğlunun annesi Shakira'yı genç sevgilisiyle, üstelik de kendi evinde aldatmıştı

Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli" - Resim : 2

ARTIK ARKADAŞLIK DAHA ÖNEMLİ

Shakira 12 yıllık ilişkisinin acı bir ihanetle sona ermesinin ardından, gelecekte arkadaşlığa önem vereceğini itiraf etti.

Yıldız şarkıcı “Aşkı yaşamanın, onu tüm iniş çıkışlarıyla tam anlamıyla deneyimlemenin insan yaşamı için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dese de arkadaşlığını aşktan daha uzun ömürlü olduğunu artık anladığını söylüyor.

Artık aşkı bulabileceğinden emin olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı aslında alttan alta bu konuda pek hevesi kalmadığını da söylüyor.

Shakira hayatta hep bir eşe ve bir aileye sahip olmak istediğini bu yüzden de arkadaşlığı ikinci plana attığını itiraf etti. Yaşadıklarından sonra ise bu konudaki fikirleri değişti.

Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli" - Resim : 3

EN BÜYÜK AŞKI, ONU KENDİ EVLERİNDE ALDATTI

Shakira ve Gerard Pique’nin dışarıdan bakıldığında mutlu mesut giden ilişkisi aniden bitmiş ve iki ünlü ismin hayranlarını şaşkına çevirmişti. Shakira’nın manidar sözleriyle Pique’ye seslendiği, ihanetini tüm dünyaya duyuran intikam şarkısını piyasaya çıkarmasıyla gerçekler de ortaya çıkmıştı. Gerard Pique’nin, kendi şirketinde çalışan ve Shakira’nın yarı yaşında olan Clara Chia Marti’yle bir aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Üstelik olay duyulduktan sonra ortaya çıkan fotoğraflar ve ifadelere göre Pique yasak aşkını Shakira ve çocuklarıyla yaşadıkları eve getirmiş ve ünlü şarkıcı orada değilken sevgilisiyle o evde birlikte olmuştu.

"AŞK SONSUZA KADAR SÜRER SANMIŞTIM, YANILMIŞIM"

47 yaşındaki yıldız isim "Aşkı seviyorum ama sanırım arkadaşlığı biraz daha fazla seviyorum. Çünkü aşkın benim için sonsuza kadar var olacağını düşünmüştüm. Ve bu benim en büyük hayal kırıklıklarımdan biri” diyor.

Her zaman anne ve babasının arsında uzun yıllara ve türlü zorluğa dayanan aşklarına hayran olduğunu söyleyen Shakira kendisi ve büyük aşkı Pique için de bunu hayal etmiş ancak hayalleri aldatılınca yarım kalmıştı.

Gerard Pique bu aldatma skandalından bir süre sonra yeni sevgilisiyle el ele dolaşmaya başladı ve "Özel hayatımda ne yaşadığım sadece beni ilgilendirir" diyerek ihanet konusunda hiç değinmedi bile.

Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli" - Resim : 4

“Aşkı tekrar bulabilir miyim bilmiyorum. Muhtemelen bulamayacağım. Ama en azından etrafımda bana ihanet etmeyecek arkadaşlarım var” diyen yıldız şarkıcı geçmişte arkadaşlığa her zaman değer vermediğini ve bir ilişki içinde olmayı ön planda tuttuğunu itiraf etti.

"Arkadaşlığa o kadar değer veren insanlardan biri değildim. Her zaman bir aileye ve bir eşe sahip olmaya değer verdim” diyen Shakira hayatının en karanlık ve en zor anlarıyla yüzleşmek zorunda kaldığında arkadaşlarının yanında olduğunu ve ona gereken desteği verdiğini söylüyor.

Yaşadığı kâbus gibi geçen iki senenin ardından "Beni en zor günlerimde arkadaşlarım ayağa kaldırdı" diyen Shakira artık hayatta kendisi için neyin önemli olduğuna çoktan karar vermiş.

Shakira uğradığı ihanetin acısını unutamıyor! "Artık arkadaşlık daha önemli" - Resim : 5

ONUN İÇİN KARİYERİMİ ASKIYA ALMIŞTIM

Shakira "Bunu yapanlar bana gerçekten hayatın gerçek anlamını gösterdiler. Bir eşle yaşlanmayabilirim ama iyi arkadaşlarla çevrili olarak yaşlanacağım" diyor.

"Gerard'ın yanında olabilmek ve onun futbol oynayabilmesi için uzun bir süre kariyerimi askıya aldım. Aşk için çok fazla fedakârlık yaptım" diyen sahnelerin yıldız ismi bir daha bu konuda aynı hataya düşmemekte de kararlı.