Show TV'de Kıvanç ve Serenay'ın başrolde olduğu Aile dizisinde hedef belirlendi... Reyting için çılgın plan

Aile dizisinde heyecan hız kesmiyor ve tempo git gide artıyor. Aile dizisi Hülya ile Devin’in savaşına sahne olacak. Sırlar açığa çıkacak, büyük rest heyecanı tırmandıracak. Etkileyici hikayesi, güçlü oyunculukları ve yan karakterlerin derin sırlarıyla örülü senaryosuyla Aile dizisinde ipler iyice geriliyor. Aile dizisi bu sefer rekor kırarak reytinglerde çift haneli rakamlara göz kırpacak.

Show TV'de Kıvanç ve Serenay'ın başrolde olduğu Aile dizisinde hedef belirlendi... Reyting için çılgın plan

Aile dizisinde beklenmedik aksiyon, izleyiciyi ters köşe yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisi yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Dizinin ilk 5 bölümü geride kalırken etkileci hikayesi ve güçlü oyunculukları ile izleyiciden tam puan almayı başardı. Yan karakterlerin bile senaryodaki derin sırları heyecanı bir kat daha artırıyor. Yeni bölümleriyle Aile dizisi şimdiden reytinglerde çift haneli rakamlara göz kırpıyor.

HÜLYA VE DEVİN SAVAŞI RESMEN BAŞLIYOR

Aile dizisinde 5 bölüm geride kalırken, altıncı bölümünden itibaren gerilim git gide artacak. Yeni bölümüyle birlikte dizide yeni bir sayfa açılıyor. İzleyici, Soykan ailesi içinde artık Hülya ile Devin savaşına şahitlik edecek.

AİLE DİZİSİNDE TEMPO YÜKSELİYOR

Yayınlanan son bölümün hemen ardından yayınlanan 6. bölüm tanıtımı heyecanı doruklara çıkardı. Yeni bölümde temposu yüksek bir hikayenin sinyalleri verilirken Devin’in Aslan’a babası öldüğünde ağlayıp ağlamadığını sorduğu tanıtımda Aslan’ın yanıtı şaşırtıyor.

DEVİN'İN RESTİ GERİLİMİ ARTIRACAK

Çitflik evinde Hülya ve Devin arasında güç savaşı başlıyor. Hülya’nın emirlerine uymayacağını belirten Devin’in rest çekmesi gerilimi giderek yükseltecek.