Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin kardeşi bakın kim çıktı!

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisiyle şöhrete kavuşan Çukur dizisinin Yamaç'ı ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kardeşi Orçun İynemli'nin oyuncu olduğu ortaya çıktı

Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin kardeşi bakın kim çıktı!

Kanal D'de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde Mete karakterine can veren Show TV'de merakla izlenilen Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin hakkında bu gerçeği duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu abisi ve ablası ile benzerliği görenleri hayrete düşürdü.

 

Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin kardeşi bakın kim çıktı! - Resim : 2

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dizisinde Yamaç karakterine can veren Aras Bulut İynemli'nin özel hayatı hayranları tarafından merak konusu oldu. 

Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Farah Zeynep Abdullah gibi bir çok başarılı ismin başrollerini paylaştığı Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde Mete karakteriyle şöhret basamaklarını tırmanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, yer aldığı projelerle adından sıkça bahsettiriyor.

Şimdilerde Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle seyirciyi kendisine hayran bırakan İynemli'nin özel hayatı da mercek altına alınıyor. Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli'nin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin kardeşi bakın kim çıktı! - Resim : 4
Oyunculuğuyle ve sempatikliğiyle başarısını zirveye taşıyan yıldız oyuncu Aras Bulut İynemli'nin abisi ve ablası ile benzerliği ise görenleri şaşkına çevirdi.

 Orçun İynemli kimdir?

Orçun İynemli, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Çukur dizisinin başarılı karakteri Aras Bulut İynemli'nin abisi olan Orçun İynemli; ilk oyunculuk deneyimini 2000 yılında rol aldığı Koçum Benim dizisi ile yaşamış; Öyle Bir Geçer Zaman ki, Adı Mutluluk, Avrupa Yakası ve Hırsız Polis dizilerinde de rol almıştır.