Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında kahreden haber

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, bulunduğu yerden düştü. Dizinin reytinglerinin iyi gitmediği haberini alan sosyal medyadaki hayranları ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında kahreden haber

Show TV'nin oldukça tutulan ve sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde karakterlerin birbirine uyumu, diziyi bir anda olduğu yerden bambaşka bir noktaya taşımıştı. Ancak son gelen reytingler dizi hayranlarını fazlasıyla üzdü. 

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, hem komedi hem dram özelliklerini iç içe barındırıyor. İzleyiciler de bu düşük reytingler ile sıkıntılı bir süreç yaşandığının farkında. Bazı izleyiciler için dizi çok önceden bitmeliydi ve tadında bırakılmalıydı. Çünkü reytinglerin bu noktaya geleceği belliydi. Ancak dizinin devamını isteyen de birçok kişi bulunuyor.

FOX TV'NİN DİZİSİ 10. BÖLÜMDE FİNAL YAPTI 

Fox TV, benzer bir durumda bulunan salı akşamları yayınladığı Taçsız Prenses dizisine 10. bölümde sezon finali yaptırdı. Dizinin yaz döneminde yeniden ekranlarda olacağına yönelik kulis bilgileri de bulunuyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yaz döneminde de sürmesini dileyen birçok izleyici var ve, dizilerin azaldığı bu dönemde projenin geniş bir izleyiciyi yeniden ekrana çekebileceği düşüncesi öne sürülüyor.

İZLENME ORANLARI GİTTİKÇE DÜŞEBİLİR

Aldatmak, Al Sancak, Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize gibi dizilerin yayınlandığı Perşembe akşamları için artık Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin ilk 10 program arasına bile giremediğini, reytinglerinin 2’li oranlara kadar düştüğü görülüyor. Bu da dizinin hayranları için çok kötü  bir haber. Hatta izlenme oranlarının git gide daha da düşebileceği konuşulanlar arasında.