Sibel Can 7 yıllık gizli aşkı Emir Sarıgül'le Bodrum'da keyif yapıyor

Emir Sarıgül’ün geçen yıl Sibel Can’la ilişkisinde büyük kriz yaşamasına sebep olan eski sevgilisi Buket Aydın, aynı günlerde Bodrum’da hangi iş insanıyla bir araya geldi? Ünlü sunucu Emir Sarıgül’ün adını duyunca ne tepki verdi?

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın iş insanı Emir Sarıgül’le yaklaşık 7 yıldır gözlerden uzak yaşadığı beraberliği sürüyor. Geçen aylarda Bebek’te bir balıkçıda Magazin Hattı kamerasına takılan çift, bu kez bodrum tatillerinde objektifimize yansıdı.

Yıllardır basından köşe bucak kaçan ikili arkadaş grubuyla Bodrum Torba’daki bir mekânda görüntülendi.

Sarıgül zaman zaman cep telefonundan gündemdeki son siyasi gelişmeleri takip etti.

Bir ara sevgilisinin uzattığı telefonla konuşan Sibel Can’ın keyifli hali dikkat çekti.

Sibel Can ile Emir Sarıgül çam ağaçlarıyla çevrili mekânda dostlarıyla uzun uzun oturup sohbet etti.

İlerleyen saatlerde kameramızın çekim yaptığını öğrenen çiftin arkadaşı masadan kalkıp ekibimize doğru sert bir bakış attı.

Ardından Emir Sarıgül mekândan ayrılmak için ayağa kalktı. Bu sırada Sibel Can telefon görüşmesi yapınca Sarıgül biraz daha masada kaldı.

Sibel Can ile Emir Sarıgül çifti daha sonra mekândan beraber ayrıldı.

Öte yandan Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran sunucu Buket Aydın cephesinde yeni bir aşk iddiası gündeme geldi. Ünlü sunucu, iş insanı Muhsin Bayrak’la Bodrum Türkbükü’ndeki bir mekânda yemek yedi. Dışarda basın mensuplarının olduğunu öğrenen ikili mekânı ayrı terk etti. Muhsin Bayrak muhabirler Buket Aydın’la röportaj yaptığı sırada mekândan uzaklaştı.

Buket Aydın, eski sevgilisi Emir Sarıgül’ün adını duyunca ise sinirlendi.

Yaklaşık 7 yıldır gözlerden uzak beraberlik yaşayan Sibel Can ile iş insanı Emir Sarıgül aylar sonra Bodrum tatilinde Magazin Hattı kamerasına takıldı.