Sibel Can ile aşk yaşayan Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli? Emir Sarıgül ne iş yapıyor?

Birkaç ay önce tarafından şarkıcı Sibel Can ile görüntülenen Emir Sarıgül yine tv100 ekibi tarafından bir kez daha görüntülendi. Sibel Can ile ilişkisinin olduğu belgelenen Emir Sarıgül'ün kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Sibel Can ile aşk yaşayan Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sibel Can ile aşk yaşayan Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli? Emir Sarıgül ne iş yapıyor?

Yıllardır aşklarını gözlerden uzak yaşayan ve geçen yaz ilk kez Bodrum tatilinde TV100 ekibi tarafından görüntülenen Sibel Can ve Emir Sarıgül, bir kez daha tv100 ekibi tarafından görüntülendi. Aşk iddialarının belgelendiği görüntülerden sonra Sibel Can'ın sevgilisi Emir Sarıgül merak edilmeye başlandı. Peki, Sibel Can ile aşk yaşayan Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli? Emir Sarıgül ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Sibel Can ile aşk yaşayan Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli? Emir Sarıgül ne iş yapıyor? - Resim : 1

Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Emir Sarıgül, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğludur. Abdurrahman Emir Sarıgül, Mustafa Sarıgül'ün ilk eşi Hülya Köksaloğlu'ndan doğdu. Emir'e hamile olan annesine kanser teşhisi kondu, anne buna rağmen doğumda ısrarcı oldu. 1981 yılında İstanbul'da doğan Emir Sarıgül 1985 yılında, henüz 3,5 – 4 yaşlarındayken kanser hastası olan annesini kaybetti.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi'ni kazandı. Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamlamasının ardından master eğitimi almak üzere İngiltere'ye gitti.

Sibel Can ile aşk yaşayan Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında, nereli? Emir Sarıgül ne iş yapıyor? - Resim : 3

Emir Sarıgül ne iş yapıyor?

Emir Sarıgül, Londra'daki American Intercontinental University'de aldığı yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndü ve iş hayatına atıldı. Özellikle inşaat sektöründe başarılı işler yapan Emir Sarıgül, bu alanda kendinden sıkça söz ettirdi. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.