Sibel Can'ın oğlu iki kadınla mal kabul bölümünden otele girerken yakalandı

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, Taksim'de iki kadınla birlikte bir otele mal kabulden giriş yapmaya çalışırken yakalandı. Engincan Ural kendisini fark eden gazetecilere "Aksi bir şey yazarsanız büyük olay çıkartırım" diyerek tehditler savurdu.

Sibel Can'ın oğlu iki kadınla mal kabul bölümünden otele girerken yakalandı

Gece hayatı ile sık sık gündeme gelen Sibel Can'ın büyük oğlu Engincan Ural, Emirgan'da bulunan bir mekanda iki kadınla eğlendikten sonra Taksim'deki bir otele giriş yaparken gazetecilere yakalandı.

Mal kabul girişinde iki kadınla birlikte...

Otele mal kabul kapısından giriş yapan Engincan Ural, görüntülendiğini fark ederek birlikte geldiği kadınları arabaya doğru yönlendirerek gizlemeye çalıştı.

"Sarhoş oldu, evlerine bırakalım dedik"

Ural'ın yanındaki kadınlardan biri bağırarak, "Mekan çıkışı çok içtik, sarhoş olduğu için arkadaşımızı evine bırakalım dedik. Olay bundan ibarettir aksi bir şey yazarsanız büyük olay çıkartırım!" şeklinde konuşarak gazetecileri tehdit etti. Kaynak: İnternethaber

İşte o ana ilişkin kareler;

 

Sibel Can'ın oğlu iki kadınla mal kabul bölümünden otele girerken yakalandı - Resim : 1Sibel Can'ın oğlu iki kadınla mal kabul bölümünden otele girerken yakalandı - Resim : 2