Sıcaktan bunalıp girdiği baraj sonu oldu! Ekipler genç adamın cansız bedenine saatler sonra ulaştı

Adana'nın Çukurova ilçesinde arkadaşları ile sohbet ettiği sırada sıcaktan bunalarak Seyhan Baraj Gölü'ne yüzmeye giren 25 yaşındaki genç girdiği barajdan bir daha çıkamadı. Hayatını kaybeden gencin cansız bedeni saatler sonra süren aramanın ardından suyun içinden çıkartıldı.

Sıcaktan bunalıp girdiği baraj sonu oldu! Ekipler genç adamın cansız bedenine saatler sonra ulaştı

Adana'nın Çukurova ilçesinde arkadaşları ile sohbet ettiğ sıradan sıcaktan bunalarak Seyhan Baraj Gölü'ne yüzmeye giren Ali Birmeç (25) hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye gelen Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı ekipler uzun uğraşlar sonucunda Birmeç'in cansız bedenini suyun içinden çıkardı.

GENCİN CANSIZ BEDENİ SAATLER SONRA BULUNDU

Olay, gece saatlerinde Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Arkadaşlarıyla buluşan Ali Birmeç, sohbet ettikten sonra sıcaktan bunalıp Seyhan Baraj Gölü’ne girdi. Yüzdüğü sırada suda çırpınmaya başlayan Birmeç, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarıyla bölgeye Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı ekipler sevk edildi. Gece boyunca gölde, lastik botlarla arama yapan ekipler, Birmeç’in cansız bedenine ulaştı. Cenaze kıyıya çıkardı.

Olay yerindeki incelemenin ardından Birmeç’in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

 

Sıcaktan bunalıp girdiği baraj sonu oldu! Ekipler genç adamın cansız bedenine saatler sonra ulaştı - Resim : 1