Şifanur Gül galada giydiği sütyen ceket ile gündem oldu! Herkes çok beğendi!

Ünlü oyuncu Şifanur Gül, dün akşam katıldığı Kuş Uçuşu dizisinin galasında gündem oldu. Oyuncunun sütyen ceket kombini çok beğenilirken, takipçilerinden yorum yağdı.

Şifanur Gül galada giydiği sütyen ceket ile gündem oldu! Herkes çok beğendi!

Şifanur Gül, son olarak Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Terzi dizisinde 'Esvet' karakteriyle adından sıkça söz ettirmişti.

Sevdim Seni Bir Kere, Benim Adım Melek, Cam Tavanlar, Hayatımın Şansı, Terzi ve Kuş Uçuşu gibi birçok başarılı projede rol alan güzel oyuncu Şifanur Gül, dün akşam Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon galasına katıldı. Tarzıyla dikkat çeken ünlü isim sade ve şık haliyle çok beğenildi.

Beyaz yüksek bel bir pantolon giyen güzel oyuncu üzerine kahve tonlarında bir sütyen giydi ve kombinini yine kahve tonlarında ceket ile tamamladı. Ünlü ismin kombini 'Sade ve şık' bulundu.

Şifanur Gül galada giydiği sütyen ceket ile gündem oldu! Herkes çok beğendi! - Resim : 1

Şifanur Gül'e sosyal medyada; "Çok güzel görünüyorsun", "Her halinle güzelsin", "Çok zarif görünüyorsun" gibi yprumlar yapıldı.

Şifanur Gül galada giydiği sütyen ceket ile gündem oldu! Herkes çok beğendi! - Resim : 2

Şifanur Gül 26 Kasım 1997’de Ankara’da doğdu. 18 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başladı ve profesyonel anlamda eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünde tamamladı.

Kamera önü oyunculuğuna ilk projesi olan Sevdim Seni Bir Kere dizisiyle başladı.

Daha sonraki yıllarda Benim Adım Melek, Uyanış: Büyük Selçuklu, Cam Tavanlar, Hayatımın Şansı, Kuş Uçuşu ve Terzi dizilerinde oynadı.