Sıfır araba hediye edilen Server arabasıyla ilk olarak bakın ne yaptı! Vallahi helal sana

Yüzyılın felaketi olarak anılan Kahramanmaraş depreminin ardından kardeş ülke Azerbaycan'dan, eski model arabasıyla gelen Server Beşirli bir simge haline geldi. Arabasına doldurduğu yardımlarla Türkiye'ye yola çıkan Beşirli'nin yaptığı fedakarlık örneği herkesten takdir topladı. Beşirli'nin yaptığı bu güzel harekete karşılık kendisine hediye edilen arabanın üzerine "Gerekirse bu otomobili satar Turkiyama vererim" açıklamasında bulundu.

Sıfır araba hediye edilen Server arabasıyla ilk olarak bakın ne yaptı! Vallahi helal sana

Kahramanmaraş depreminin ardından dünyanın dört yanından afet bölgesine destek yağdı. Ancak en büyük desteklerden birini kardeş ülke Azerbaycan verdi. Azerbaycan'dan gelen görüntülerde yardım toplayan herkes gözyaşları içinde çalışıyordu. Yaptıkları açıklamalar, acımızı ne kadar içten yaşadıklarını gözler önüne serdi. Azerbaycan'dan çıkıp gelen Server Beşirli ise eski arabasının bagajını ve aracın üzerini yardım malzemeleriyle doldurup bir de Türk bayrağı asarak yola çıktı. 

Sıfır araba hediye edilen Server arabasıyla ilk olarak bakın ne yaptı! Vallahi helal sana - Resim : 1

SİMGE HALİNE GELDİ

Özel yaşamında maddi yetersizlikler yaşadığı öğrenilen Server Beşirli'nin hiçbir şeye aldırmadan arabasını doldurup afet bölgesine yola çıktı. Server Beşirli'nin arabasıyla Türkiye'ye geldiği fotoğraf resmen iki devlet arasındaki kardeşliğin simgesi haline geldi. Beşirli'nin bu fedakarlığını fark eden yetkililer kendisine yeni bir araç hediye etti ancak Beşirli, hiçbir şey de gözü olmadığını şu sözlerle dile getirdi. Beşirli, "Gerekirse bu otomobili satar Turkiyama vererim" açıklamasında bulundu. Eski arabasını satmak istemeyen Beşirli, “Ben onu hediye ederim, müzeye koyarım ama satmam” ifadelerini kullandı. Beşirli, yeni aracıyla afet bölgesinde yardım faaliyetlerine destek vermeye devam etti. 

Sıfır araba hediye edilen Server arabasıyla ilk olarak bakın ne yaptı! Vallahi helal sana - Resim : 2