Sıfır, ikinci el, elektrikli derken bu da oldu! Kendin yap lego araçlar satışa sunuldu, üstelik sadece 272 Türk lirası

Sıfır araç, ikinci el araç, elektrikli araç derken bu da oldu. Kendin yap lego tarzında araçlar satışa sunuldu. Üstelik sadece 272 TL'ye satılıyor.

Sıfır, ikinci el, elektrikli derken bu da oldu! Kendin yap lego araçlar satışa sunuldu, üstelik sadece 272 Türk lirası

Artan enflasyon vergiler derken sıfır veya ikinci el araç ya da elektirkli bir araç almak hayal oldu. İkinci el araç piyasasında düzgün bir aracım olsun demek isteseniz bile cebinizden 350-400 bin TL'yi çıkarmanız gerekiyor.

Ancak teknolojinin gelişmesi ile ve artan araç fiyatları sebebiyle insanların kısa sürede olsa ihtiyaçlarını görebilecek küçük portatif çaplı araçlar üretiliyor. Bunlardan birisi de lego araçlar.

Lego araçlar tekrar piyasaya sürüldü

Şimdi size bahsedeceğimiz olan bu araç bildiğiniz lego gibi kendiniz yapıp birleştirilebilir ya da fabrikadan hazır kit halinde de alabilirsiniz. Ge

çmişi çok eskiye dayanan bu araçların fiyatları da makul seviyede tutulmuş.

272 Türk lirası

1962 ve 1965 yılları arasında üretilen dünyanın en küçük arabası unvanını elinde bulunduran bu araç yeniden müşterilerine sunuldu peel engineering company tarafından üretilmiyor p.50 ismindeki bu arabaların boyutları farklılık gösterse de hala çok küçük.

Bu aracın fiyatı ise 12.495 sterlin yani 272,53 Türk lirasına satılıyor.

Sıfır, ikinci el, elektrikli derken bu da oldu! Kendin yap lego araçlar satışa sunuldu, üstelik sadece 272 Türk lirası - Resim : 2

Satış için yapılan açıklamadaki slogan ise "Fabrikada yapılmış bir araba veya kendi kendine yapılan kit olarak satın alın" şeklinde...

Kendin yap araba fiyatları özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Sipariş eden müşteriler arabayı kendileri birleştirebildiği gibi fabrikadan birleştirilmiş halde de alınabiliyor.

Arabanın fiyatları da özelliklerine göre değişiyor. 9295 sterlin, 10.720 sterlin, 12.495 sterlin ve 13795 sterlin olarak fiyatlar değişiklik gösteriyor.