İşte zamlı sigara fiyatları

Sigara fiyatlarına büyük zam geldi. Doğal gaz ve elektriğin ardından sigara fiyatları da paket başına ortalama 3 lira arttı. Zamlı sigara fiyatları aşağıdaki gibi oldu.

İşte zamlı sigara fiyatları

Bir kaç ay önce sigara fiyatlarına zam yapılmıştı. Aradan geçen 3 ayın ardından bir kez daha zam geldi. Bu kez paket başına 3 liralık zam bugünden itibaren satışlara yansıdı.

Sigara şirketlerinin sattığı sigaraların fiyatları değişti. Sigara firmaları tarafından sigara satışı yapan büfe ve marketlere gönderilen yeni fiyat listesinde sigaralara paket başına 3 TL zam geldiği belirtildi.

3 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak zamla bu gruptaki en ucuz sigaranın 14 TL'ye yükseldi. Aynı gruptaki en pahalı sigaranın fiyatı ise 18 TL'ye çıktı.

Diğer bir sigara üreticisi tarafından sigara satışı yapan büfe ve marketlere gönderilen yeni fiyat listesinde sigaralara paket başına 3 TL zam geldiği belirtildi.

3 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak zamla bu gruptaki en ucuz sigaranın fiyatı 14 TL'ye yükseldi. Aynı gruptaki en pahalı sigaranın fiyatı ise 18,50 TL'ye çıktı.