Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven enkaz altından çıktığı anları anlattı

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Gizem Güven, 1999 Gölcük depreminde enkaz altında kalan isimlerden olduğunu ve enkazdan çıkarılırken yaşadıklarını paylaştı.

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven enkaz altından çıktığı anları anlattı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye'nin gözü kulağı bölgeden gelecek mucizelerde. Spor camiasından ve sanat camiasından vatandaşların da göçük altında kaldığı bilgisi gelmişken Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven, daha 5 yaşındayken 1999 Gölcük depreminde enkaz altında kaldığını anlattı.

ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILAN İSİMLER ARASINDA

Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ilde büyük can kayıpğları ve hasar neden oldu. Ülkemizi yasa boğan felaketi en iyi o anları yaşayanlar anladı. Oyuncu Gizem Güven, 1999 Gölcük depreminde enkaz altından çıkarılan isimler arasında...

"AYNI ACI, AYNI ÇARESİZLİK"

Gazete küpürünü sosyal medya hesabında paylaşan Gizem Güven, 'Golcük acısı' yazılı haberdeki fotoğrafta daha 5 yaşında ve annesinin kucağında. Güven o kareye, Henüz 5 yaşındaydım o felaket gün ailemle enkaz altından çıktığımızda. Unutmak ne mümkün. Ve bunca yıl geçti (!) daha büyük bir felaket ile kalplerimiz deprem bölgesinde atıyor. Aynı acı, aynı çaresizlik, dinmeyen aynı umut ile…" notunu ekledi.

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven enkaz altından çıktığı anları anlattı - Resim : 1