Kazan kaynadı! İddialar bomba, Sihirli Annem'in Tuğçe'si çıldırdı: "Kimseye pabuç bırakmam"

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı sosyal medyada resmen çıldırdı. Deniz M. adlı bir kişinin iddiaları sonrası "Kimseye pabuç bırakmam" diyerek mahkemeye gideceğini duyurdu.

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Sihirli Annem dizisinde rol alan Damla Ersubaşı verdiği kilolar ve estetikleriyle konuşuluyordu. Bu kez Deniz M. adlı bir kadının kendisi hakkındaki iddialara verdiği cevaplarla gündeme geldi. Ersubaşı o kadar sinirlendi ki "İki çocuğuma aslanlar gibi baktım, kimseye pabuç bırakmam" dedi.

"Eski kocamın 1 lirası geçmedi"

Damla Ersubaşı Instagram hesabından kendisi hakkında iddialarda bulunan Deniz M. adlı kişiye cevap verdi. "Öyle kolay değil 2 çocuk annesi iftira atmak, mahkemede görüşeceğiz" dedi. "Kızlarımın babası, eski kocamdan 1 lira para almamışım. 1 lirası bana geçmemiştir. Çünkü ben aslanlar gibi kendime de bakarım, çocuklarıma da bakarım" dedi.

Damla Ersubaşı kime sinirlendi?

Deniz M, Damla Ersubaşı, Zilan Avşar, Murat Dudu ve Mustafa Can Keser sosyal medya da story üzerinden birbirlerine cevap verirken herkes ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Tarafların birbirlerine imaları magazin sayfası yorumlarını coşturdu.

Damla Ersubaşı sosyal medya üzerinden Deniz M’ye “Sen kimsin de ben senin parana muhtaç olacağım. Ben bugüne kadar kocamdan bir kuruş almamış insanım. Sen önce o parayı ne için gönderdin onu bir söyle” diyerek seslendi.

Deniz M ise storysinde “Hepinizi narkotikten aldıracağım içeri”  diyerek Ersubaşı’na meydan okudu.