Sıla Doğu'nun ev sahibi isyanda! Kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediği ortaya çıktı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan kardeşi Dilan Polat ve Engin Polat ile cezaevinde olan Sıla Doğu'nun yaşadığı boğaz manzaralı evin sahibi isyan etti. İddialara göre, Sıla Doğu'nun ev sahibi, kendisinden 1.5 aydır kira alamadığı, elektrik, su ve doğalgaz faturası da ödenmediği için sinirler gerilmiş durumda.

Sıla Doğu'nun ev sahibi isyanda! Kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediği ortaya çıktı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla kardeşi Dilan Polat ve eniştesi Engin Polat'la beraber tutuklanan ve günlerdir cezaevinde olan Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti. 
Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'yu, Dilan Polat ünlü olduktan sonra kendisini de ön plana çıkarmaya çalışması ile tanımıştık. 

Sıla Doğu'nun ev sahibi isyanda! Kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediği ortaya çıktı - Resim : 1

Dilan Polat'ın hep yanında olan Sıla Doğu, gözaltı ve tutuklanma kararlarından önce uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği videosuyla gündeme oturmuştu.

Sıla Doğu'nun ev sahibi isyanda! Kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediği ortaya çıktı - Resim : 2

Video sebebiyle, İstanbul Beykoz’daki evinde gözaltına alınmış, kısa bir süre içerisinde de serbest bırakılmıştı. Sonrasında ise, Sıla Doğu, kardeşi Dilan Polat ve eniştesi Engin Polat'la beraber kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklandı.
Sıla Doğu'nun ev sahibi isyanda! Kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediği ortaya çıktı - Resim : 3

Bugün ise gündemde olmasının sebebi, 17 gündür Silivri Cezaevi'nde olan ve bir müddet daha da orada kalacağı kesinleşen Sıla Doğu'ya ev sahibi isyan etti. İddialara göre, Sıla Doğu'nun boğaz manzaralı evinin sahibi, kendisinden 1.5 aydır kira alamadığı, elektrik, su ve doğalgaz faturası da ödenmediği için ne yapacağını şaşırmış durumda ve Doğu'nun yakınlarına ulaşmaya çalışıyor. 

Sıla Doğu'nun ev sahibi isyanda! Kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediği ortaya çıktı - Resim : 4