Sıla'dan Deniz Bulutsuz'a destek

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, oyuncu Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'a destek vererek, "Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım" açıklamasında bulundu. Deniz Bulutsuz'a bir destek de Demet Özdemir'den geldi.

Bir anda Türkiye'nin en önemli gündemlerinden biri olan Deniz Bulutsuz'un oyuncu sevgilisi Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olmasının yankıları sürüyor. Ozan Güven cephesinden açıklama yapılmazken, Deniz Bulutsuz'a şarkıcı ve oyuncu kadınlardan destek geliyor.

Demet Özdemir'in "Deniz Bulutsuz'u öncelikle tanıyorum... Birlikte çalıştık... Bu şiddeti kimse haketmiyor ne olursa olsun! Kadına şiddetin her türlüsüne bela okuyorum! Ne biçim bir öfke bu , nasıl bir akıl tutulması! Çekin ellerinizi artık çekin!" açıklamasının ardından bir destek de Sıla Gençoğlu'ndan geldi.

Ahmet Kural ile yaşadığı olayın ardından mahkemelik olan Sıla Gençoğlu, "Kadına Şiddet" mağdurları arasında yer alıyor. Sıla, "Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım" açıklaması yaparak Deniz Bulutsuz'a her türlü destek olacağını açıkladı. Sıla, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım. #DenizBulutsuz #KadinaSiddeteHayir"

Demet Özdemir de Twitter'daki açıklamasının yanı sıra Instagram hesabından şu metni paylaşmıştı:

Sıla'dan Deniz Bulutsuz'a destek - Resim : 2