Silivri’nin dağlarından giriş yaptı, Mecidiyeköy’e ulaşacağı saat da verildi! Tüm İstanbul öğrenmeli

İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde Silivri'de başladı. O anları vatandaşlar, cep telefonuyla görüntüledi. Silivri’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışının 4-5 Şubat gibi öğle saatlerinde İstanbul’un iç kesimlerine ulaşması bekleniyor.

Silivri’nin dağlarından giriş yaptı, Mecidiyeköy’e ulaşacağı saat da verildi! Tüm İstanbul öğrenmeli

Türkiye'nin dört gözle beklediği kar yağışı, çeşitli kentlerimizde etkili olmaya başladı. Doğu Anadolu'da kar kendini gösterirken, Silivri'nin yüksek kesimlerinde de kar İstanbul'a giriş yaptı. 

Silivri’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur gece saatlerinden itibaren yüksek kesimler de kara dönüştü. Uzun zamandır beklenen kar yağışı yüksek kesimlere yağmaya başladı.

Yurttaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde cadde lambalarının aydınlattığı kesimlerde kar yağışı görüldü.

MECİDİYEKÖY'E NE ZAMAN GELECEK?

Vatandaşlar Silivri'de yaşanan gelişmenin ardından kar yağışının İstanbul'un iç kesimlerinde ne zaman etkili olmaya başlayacağını merak ediyor. Silivri’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışının 4-5 Şubat gibi öğle saatlerinde İstanbul’un iç kesimlerine ulaşması bekleniyor.