Simit tezgahında iğrenç görüntü! Sonra hiçbir şey yok gibi vatandaşa simit satmaya devam etti

İstanbul’da görenlerin midesini bulandıran bir görüntü kayda geçti. TÜYAP Otobüs durağının arkasındaki günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta farenin gezdiğini gören vatandaşlar telefonlarıyla o anları kayıt altına aldı. Söz konusu tezgahta bu sabah da poğaça ve simitlerin dizildiği görülürken, simit tezgahında çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmadı.

TÜYAP Otobüs durağı arkasında bulunan ve günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta farenin gezdiği anlar dün vatandaşlar tarafından görüntülendi. Tezgah boşken gezen fare görenlerin midesini bulandırdı. Ertesi sabah aynı tezgahta ise poğaça, simit , ve açma diziliydi. Tezgahta işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemedi.

DÜN GECE FARE BU SABAH POĞAÇA VARDI

Simit arabasının içine giren bir fare simitlerin ve poğaçaların satıldığı bölümde kısa süre gezindi. Aynı simit tezgahına bu sabahta poğaça ve simitlerin dizildiği görüldü. Simit tezgahında işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemedi. Farenin tezgahta dolaştığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.