Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl'ın ayrılık nedeni hakkında şoke eden iddia: Çalınan milyonluk yüzüğü...

Geçen şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti, evliliklerinde bir kez daha kriz yaşıyor. İkilinin yaşadığı krizlerin nedeni ise duyanları adeta şoke etti.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı cuma akşamı Arnavutköy’de bir mekan çıkışı kameralara takıldı. Sinan Akçıl’ın evden ayrılması ve bu durumu basına açıklamasının ardından Burcu Kıratlı’nın da boşanma davası açacağı gündeme geldi. 

Uzun süredir babalık özlemi yaşayan Sinan Akçıl’ın kariyeri için şimdilik anne olmak istemeyen Burcu Kıratlı’yla bebek krizi yaşadığı iddiası gündeme geldi. Ayrılıkla ilgili ayrıca 3 ayrı iddia daha ortaya atıldı.

Bunlardan biri Sinan Akçıl’ın Burcu Kıratlı’yı aldatması, diğeri ise Burcu Kıratlı’nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ün Sinan Akçıl’dan kira istemesi olarak gösterildi.

Öte yandan geçen haftalarda Burcu Kıratlı’nın milyonluk nikah yüzüğü çalınmış, ikili eve gelen kuaförden şikayetçi olmuştu. Yapılan soruşturma sonrası kuaför ifadesi alındıktan sonra serberst bırakılmıştı. Çalındığı sanılan yüzüğü Sinan Akçıl’ın aldığı, bu yüzden de ikilinin arasının açıldığı da ünlü çiftin ayrılık sebepleri arasında sayıldı.