A Milli Futbol Takımı'nın Kosova'yı 1-0 mağlup ederek 24 yıl aradan sonra 2026 FIFA Dünya Kupası biletini alması, tüm Türkiye'de bayram havası estirirken; bu tarihi başarı müzik dünyasını da hareketlendirdi.
2002 yılında Tarkan'ın "Bir Oluruz Yolunda" şarkısıyla zirveye ulaşan milli takım coşkusu, bu kez Sinan Akçıl'ın notalarıyla yeniden canlanıyor.
Ünlü müzisyen, A Milli Futbol Takımı için hazırladığı yeni marşın detaylarını ilk kez paylaştı.
Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Sinan Akçıl, futbolseverleri heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.
"TÜRKLER GELİYOR"
Hazırladığı marşa "Türkler Geliyor" adını verdiğini belirten Akçıl, çıkış tarihi için oldukça manidar bir zaman dilimi seçtiğini duyurdu. Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:
"Marşımız hazır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yılına atfen 14 Mayıs tarihinde, saat tam 19.23'te klibiyle birlikte yayınlayacağız."