Sinan Burhan'dan flaş kulis bilgisi: DEVA ve Gelecek Partisi'nin milletvekilleri AK Parti'ye geçebilir

tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan dikkat çeken kulis bilgisini paylaştı. Burhan, "Gelecek Partisi, DEVA Partisi’nden bazı milletvekillerinin AK Parti’ye geçme durumu önümüzdeki günlerde olabilir." ifadelerini kullandı.

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Bahar Feyzan ve Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan konuk oldu.

Sinan Burhan, DEVA ve Gelecek Partisi'nin milletvekillerinin AK Parti'ye geçebileceğini öne sürdü.

Sinan Burhan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Gelecek Partisi, DEVA Partisi’nden bazı milletvekillerinin AK Parti’ye geçme durumu önümüzdeki günlerde olabilir. Kendi aralarında istişareler var. Bu istişarelerde şöyle bir konuşma da yapılıyor.

"AK PARTİ'YE YÖNELİK BÜYÜK BİR İLGİ VAR"

Bu seçimlerde beklenen neticenin alınmadığı, millette bir teveccühün görülmediği ve partinin bundan sonra ekonomik, sosyal ve siyasi olarak ayakta kalmasının zor olduğu, motivasyonlarının olmadığı dolayısıyla AK Parti'ye yönelik büyük bir ilgi var. Önümüzdeki aylardan itibaren AK Parti'ye geçişleri görebiliriz."