Sinan Burhan'dan kulis bilgisi: Saadet Partisi’nde Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığı bırakıyor

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda, Sinan Burhan Saadet Partisi'ne ilişkin kulis bilgisini paylaştı. Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakacağını iddia eden Burhan, "Saadet Partisi'nde bu haftadan itibaren il başkanları toplantısı yapılacak. Genel başkanlık için Ömer Ayhan ve Mahmut Arıkan'ın ismi ön planda." diye konuştu.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gazeteci Bahar Feyzan ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Sinan Burhan, Saadet Partisi'ne yönelik kulis bilgisini paylaşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KARAMOLLAOĞLU GENEL BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR"

Sinan Burhan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Saadet Partisi’nde Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığı bırakıyor. Saadet Partisi'nde bu haftadan itibaren il başkanları toplantısı yapılacak. İl başkanları toplantısında 'kimi aday göstermek istiyorsunuz?' diye bir yoklama yapılacak. Genel İdare Kurulu toplantısı yapılacak. Yüksek İstişare Kurumu var. En son kararı bunun başındakiler verecek.

"2 İSİM ÖN PLANDA"

Kimin ismi geçiyor derseniz. Şu anda 4 tane isim var. Birol Aydın, Mesut Doğan, Mahmut Arıkan ve rahmetli Cevat Ayhan'ın oğlu Ömer Ayhan. Burada 2 isim ön planda. Ömer Ayhan ve Mahmut Arıkan. Yeniden Refah Partisi ile birleşecekler mi? Birleşme yok."