Sinan Oğan, Ankara'da oyunu kullandı: Aileme dönük linçleme kampanyalarını kınıyorum

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur için Ankara'da kayıtlı olduğu okulda oyunu kullandı. Bu seçimin Türkiye'ye istikrarı getireceğini söyleyen Oğan, Meral Akşener, Muharrem İnce ve ailesine dönük linçleme kampanyalarını kınadı.

Sinan Oğan, Ankara'da oyunu kullandı: Aileme dönük linçleme kampanyalarını kınıyorum

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, Ankara'da oyunu kullandı. Oy verme işlemini tamamlayan Oğan, değerlendirmelerde bulundu.

İşte Oğan'ın açıklamaları...

Seçim ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu seçimin ülkemize istikrarı getireceğini, milletimizin katkısının olacağını ümit ediyorum.

"AİLEME DÖNÜK LİNÇLEME KAMPANYALARINI KINIYORUM"

Bu seçim bize insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu, insanların demokratik haklarını bir mahalle baskısı kurarak elinden almanın hangi sonuçları doğuracağını göstermesi açısından önemlidir. Bir kez daha buradan Sayın Meral Akşener'e yapılan bu linç kampanyasını kınadığımı, Sayın Muharrem İnce'nin seçimden çekilmesine vesile olan linç kampanyasını kınadığımı, depremzedeler farklı tercihlerde bulundu diye linçlemeye cürret edenleri kınadığımı ve bize, aile dönük linçleme kampanyalarını kınadığımı ifade etmek istiyorum.

 Bu seçim sanırım diğer seçimlerden farklı olarak bu linç kültürünün demokrasimiz için ne kadar tehlikeli olduğunu göstermesi açısından önemli olacaktır.