Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı?

Sinem Ünsal, Gizli Saklı dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünü Halit Özgür Sarı'yla paylaşacak olan Sinem Ünsal'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı?

Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı?

Gizli Saklı dizisi 8 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Dizide Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı başrolü paylaşıyor. Daha önce Mucize Doktor, Kızım, Siyah Beyaz Aşk gibi başarılı yapımlarda ve en son Elbet Bir Gün dizisinde boy gösteren Sinem Ünsal, Gizli Saklı dizisinde karşımıza 'Naz' olarak çıkacak. Peki, Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı? İşte hayat hikayesi...

Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

SİNEM ÜNSAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de dünyaya geldi. Ünsal'ın annesi Azerbaycan Türkü kökenli, babası ise Çerkes kökenlidir. Çiftin ikinci çocuğu olarak doğan Sinem Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okudu. Oyunculukla 2017'den itibaren ilgilenmeye başladı. Ünsal, 2017'de Çoban Yıldızı dizisinde 'Güneş' karakterine hayat verdi. Çok sevilen Siyah Beyaz Aşk dizisinde ise 'Gülsüm Aslan' olarak izleyici kaşısına çıktı.

Sinem Ünsal, 2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım dizisinde 'Sevgi Günay' rolünü canlandırdı. 2019'da yayınlanan Raif ile Latafet isimli tiyatro oyununda 'Letafet'e hayat verdi. 2019-2021 yıllarında ise 'Doktor Nazlı Gülengül' karakterine hayat verdiği Mucize Doktor dizisi ile geniş kitlelerce tanındı.

Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

2016'da 'Sibel' karakteri ile Arkadaşlar İyidir'de, 2017'de Kadın dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. En son Elbet Bir Gün dizisinde yer aldı. Bu dizinin yayın hayatı kısa sürdü.
Sinem Ünsal, 2019'da Afife Jale Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülü'nü kazandı. 2020'de ise Eğitim Bilimleri Ödülleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu seçildi.

SİNEM ÜNSAL BOYU, KİLOSU, BURCU...

Sinem Ünsal 1.68 cm boyunda, 54 kg ağırlığında ve Oğlak burcudur.

SİNEM ÜNSAL SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü oyuncunun sevgilisi yine kendisi gibi oyuncu olan, 'Gibi'nin 'İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'tır.

Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizli Saklı'nın 'Naz'ı Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı? - Resim : 4

Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı?

  • Arkadaşlar İyidir
  • Çoban Yıldızı
  • Siyah Beyaz Aşk
  • Kızım
  • Mucize Doktor
  • Kadın
  • Elbet Bir Gün