Vücuttaki çatlak problemi kadınların psikolojisini bozuyor

Estetisyen Neslim Güngen, Brezillya'dan getirdiği Striort metodu ile birçok kadının psikolojisini bozan çatlak sorununa umut oldu.

Vücuttaki çatlak problemi kadınların psikolojisini bozuyor

Neslim Güngen Striort metodunun kalıcı makyaj işleminde uygulandığı altın oran gibi matematiksel işlemlere dayandığını söyledi.

Çatlak, kadın ve erkeklerin ortak sorunu

Hem kadınların hem erkeklerin ortak sorunu olan çatlaklar üzerinde uygulanan tedavi yöntemeri üzerinden araştırma yaptığını anlatan Güngen, ”Brezilya’dan ithal ettiğimiz, Türkiye distübütörü olduğumuz Dr. Bussade’ nin 36 yıllık tecrübesiyle kurulan Bothanica Mineral’in Striort metodunu buldum. Türkiye’ de olmayan bu ileri teknolojinin öncüsü olabilmek için Brezilya’ ya giderek orta moleküler estetik uygulamasının dünyadaki öncüsüyle tanışarak ilk adımı atmış oldum. Başarısı; bağımsız laboratuvarlarda yapılan 5 bin den fazla başarılı sonuçlar ile ispatlanmış, 17 ülkeden 8 bin uzman tarafından kullanılan bir metodu herkesle tanıştırarak aslında bir nevi de beklenen talebe doğru cevap veren nokta atışı yapan bir iş kadını oldum” dedi.

Çatlatlar üzerinde tek tek çalışılarak kollejenler uyarılıyor

Striort metodunda çatlak çizgileri üzerinde tek tek çalışılarak, kollejenler uyarlıyor. Kişilerin metabolizmasıyla orantılı olarak 1 ile 3 seansta yüzde 80’e varan bir başarı oranı yakalanıyor. Neslim Güngen, “ Bu sistem çatlakları onardığı gibi sıkılaşma da sağlamaktadır. Bu uygulamada başarının yüzde 40’ı klinik başarısı olurken yüzde 60’lık başarı oranı ev ürünlerinin doğru şekilde kullanmaları ve alkalik beslenmeleriyle alınmaktadır” diye konuştu.