Sinyali önceden vermiş! Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündemde!

Hull City’nin yeni teknik direktörünün Emre Belözoğlu olacağı iddia edilmişti. Bu gelişme sonrası Acun Ilıcalı’nın Belözoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündem oldu.

Sinyali önceden vermiş! Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündemde!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, takımıyla gösterdiği performansla dikkat çekti. Belözoğlu’nun takımı UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turuna kadar yükselirken Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi. Başakşehir ile yola devam etmesi beklenen Emre Belözoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Sinyali önceden vermiş! Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündemde! - Resim : 1

HULL CİTY’NİN BAŞINA GEÇECEK

Levent Ümit Erol’un haberine göre Belözoğlu, yeni sezonda Hull City’nin yeni teknik direktörü olacak. Belözoğlu’nun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği kaydedildi.

Bu yaşananların ardından Hull City’in sahibi olan Acun Ilıcalı’nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri gündem oldu.

Sinyali önceden vermiş! Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündemde! - Resim : 2

ACUN ILICALI’DAN EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLAMASI

Ilıcalı, 8 Kasım 2022 tarihinde yaptığı açıklamada, Ilıcalı’yı takımında başında görmek istediğini belirterek, "Dünyanın en önemli teknik adamlarından iki tanesiyle görüştüm. Benim aklım, hep bizim Emre Belözoğlu'nda kaldı. Ancak Emre'nin yanında çalışmış, şu anda bizimle çalışan bir arkadaşımız aradı ve 'O futbol aklını istiyorsanız, İngiltere'de bundan bir tane var' dedi. Kim dedim, Liam Rosenior dendi. Görüştüm, çok dolu olduğunu gördüm. Felsefesi, zaten bizim istediğimiz futboldu.

Sinyali önceden vermiş! Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündemde! - Resim : 3

Emre Belözoğlu, çok çok iyi yerlere gelecek. Onun Başakşehir'de yaşadığı momentumu bozmak istemiyorum. İnşallah çok güzel yerlere gelecek. Bir yerde, biz onunla futbolda da buluşuruz diye düşünüyorum” demişti.