Sipahi dizisi 2. Bölüm yayınlandı mı? Sipahi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ekranları yeni dizisi Sipahi başrollerinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel başrollerde yer alıyor. İlk bölüm çekimleri İstanbul, Gaziantep ve Berlin’de tam dört haftada tamamlanan dizinin yeni bölümü ne zaman? İlk bölümde neler oldu? Sipahi dizisinde hangi oyuncular var? İşte ayrıntılar…

Sipahi dizisi 2. Bölüm yayınlandı mı? Sipahi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ali Doğançay’ın yönetmen koltuğunda olduğu dizi Sipahi’nin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor.İlk bölümü pazartesi günü yayınlanan dizide Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ve kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alınıyor. Yeni dizi seyircilerden beğeni toplamayı başardı.

Sipahi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

12 Aralık Pazartesi günü başlayan dizinin yeni bölümü 19 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak.

Sipahi dizi oyuncuları

Sipahi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam İnan, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi isimler yer alıyor.

Kaan Yıldırım - Korkut Ali Türkoğlu
Özge Gürel - Canan Doğan

İlk bölümde neler oldu?

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yetiştirdiği genç, cesur ve yetenekli ajan Korkut Ali, vatan için gözünü bile kırpmadan göreve koşmaktadır.

Kendini sürekli tehlikeye atmaktan geri durmayan Ali, yeni görevinde Türkiye üzerine büyük bir komplonun planlandığını ortaya çıkarır.

Bunun üzerine MİT içerisinde bir efsane olarak anılan eski istihbaratçı Yıldırım Bozok göreve geri döner. Ancak bu geri dönüş ile Yıldırım'ın geçmişi de onun peşinden gelecektir.

Vatanı korumanın bir meslek değil, bir haysiyet konusu olduğunu bilen Ali ve Yıldırım, Türkiye'nin geleceğini korumak zorundadır. Hayaletler tarafından Türkiye üzerinde oynanan gölge oyununda perdeyi aralamaları gerekecektir.