Kaan Yıldırım’dan flaş Kaan Urgancıoğlu açıklaması

Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz’in çok yakıştırıldığı partneri Kaan Urgancıoğlu’yla ilgili yorum yaptı: Çok seviliyorlar, bana laf düşmez...

Kaan Yıldırım "Sipahi" dizisinin çekimlerine başladı. Yakışıklı oyuncu sevgilisi Pınar Deniz'le bu akşam bir film galasına katıldı.

Tv100’den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre, Yıldırım yeni dizi heyecanıyla ilgili "Dizi setine çıktık. Çekimler güzel geçiyor. Dizinin çıkmasına daha var, heyecanlıyız... " dedi. Dizi için 3 aydır ön hazırlık yaptıklarını anlatan Yıldırım "İdmanlar olsun, silah çalışmaları olsun güzel hazırlandık. Sete çıktık hazırız, elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Sevgilisinin çok iyi atış yaptığını söyleyen Pınar Deniz de "Sipahi'nin senaryosunu ben de okudum. Çok başarılı olacağını düşünüyorum. İnşallah çok güzel olacak" yorumunu yaptı.

Kaan Yıldırım’dan flaş Kaan Urgancıoğlu açıklaması - Resim : 1

"Yargı" dizisinin çekimlerinin çok güzel gittiğini de vurgulayan Pınar Deniz, şöyle konuştu:

"Yargı çok güzel gidiyor. Tekrar bir oyun kuruldu. Sema Ergenekon sağ olsun. Biz de merakla bekliyoruz. Geçen sezon yine bir tık biliyordum ama bu sezon hiçbir şey bilmiyorum. Ben de oynadığım zaman öğreniyorum. Çünkü geriden geliyoruz. Heyecanla takip ediyorum ben de sizin gibi aslında...."

Kaan Yıldırım, sevgilisinin Kaan Urgancıoğlu ile partnerliği hakkında ise, "Bana laf düşmez. Pınar'la ikinci işleri... Çok iyiler... Çok seviliyorlar... Ben de Yargı'yı Pınar'la beraber izlemeye başladım. Zaten dizi çok iyi senaryo... Herkes çok iyi oynuyor, çok keyifli bir dizi... Pazar günleri beraber izliyoruz" şeklinde konuştu.

Pınar Deniz, "İkiniz de çok yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Biz görüşürüz, bir yolunu buluruz... O yüzden hiç bizim yerimize siz endişelenmeyin. Çalışıyor olmak güzel bir şey.. O yüzden o da ben de çalışmayı seviyoruz. Arta kalan zamanları zaten beraber geçiriyoruz."

Haber: Onur Üçkarışoğlu

Kamera: Ulaş Aydın

Kaan Yıldırım’dan flaş Kaan Urgancıoğlu açıklaması - Resim : 2