Şırnak'taki şehidimiz ile ilgili kahreden detay!

Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda 1 askerimiz şehit oldu.

Şırnak'taki şehidimiz ile ilgili kahreden detay!

Şehit düşen Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan ailesine kahreden haber verildi.

Oğullarının şehadet haberini alan anne Yeter ve baba Hayrullah Evran, gözyaşlarına boğuldu. Şehit düşen Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın, evli ve iki çocuğu olduğu bildirildi.
Şehit Evran'ın, bir süre önce tayininin çıktığı ve yaklaşık bir ay sonra Ankara'da göreve başlayacağı ifade edildi.

Şırnak’ta şehit olan askerimizle ilgili kahreden detay

Şırnak’ın İdil ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran’ın 27 Mayıs’ta silah arkadaşları ile iftarını açarken çektiği video ortaya çıktı. Şehit Evran’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milletine selam gönderdiği videonun Cumhurbaşkanlığının resmi Twitter hesabında da paylaşıldığı ortaya çıktı.

Şehit Evran'ın mesajı şöyle...

“Meteler Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı olarak 1700 rakımlı Koti Tepe Gabar Dağı bölgesinde vatanımızın, milletimizin huzuru için azim ve kararlılıkla görevimizi yerine getiriyor, nöbet başında iftarımızı açıyoruz. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimize, değerli ailelerimize, yüce Türk milletine selamlarımızı gönderiyoruz”