Sırra kadem bastığı söylenmişti... Kayıplara karışan Megastar Tarkan'dan haber geldi

Sahnelerinde gösterdiği performansıyla dinleyicilerinde hayranlık uyandıran Megastar Tarkan'ın ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Tarkan'dan haber geldi.

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından biri olan Megastar Tarkan, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. 

ŞARKILARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Ünlü şarkıcı, son yıllarda "Geççek" ve "Son Durak" adlı şarkılarıyla adından söz ettirmişti. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında yazdığı "Sen Rahat Uyu" adlı marş ile adından söz ettiren Tarkan'dan yeni albüm müjdesi gelmişti.

Sırra kadem bastığı söylenmişti... Kayıplara karışan Megastar Tarkan'dan haber geldi - Resim : 1SEVENLERİ MERAK ETTİ

Uzun süredir paylaşım yapmayan Megastar'ı sevenleri merak etti. 'Ortadan kayboldu' söylemleri üzerine Tarkan'dan videolu yanıt geldi.

Sırra kadem bastığı söylenmişti... Kayıplara karışan Megastar Tarkan'dan haber geldi - Resim : 2

“ÇOK GÜZEL BİR ALBÜM GELİYOR”

Tarkan paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Merhabalar, nasılsınız? 'Ya bu Tarkan'a ne oldu yine, kayıplara karıştı' diyorsunuzdur, değil mi? Valla harıl harıl çalışıyorum. Yeni şarkıları albümü sizlere, bu yaza yetiştirmeye çalışıyorum. Merak etmeyin yetişecek yüzdük kuyruğuna geldik bitmek üzere. Çok da güzel bir albüm geliyor bence. Tabii takdir size kalmış ama bence seveceksiniz. Bu yaz güzel bir yaz olacak yani inşallah diyelim. Umut dolu sevinç dolu, eğlendiğimiz yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun. İnşallah, yakında görüşmek üzere ben çalışayım o zaman. Seviyorum sizi."