Şişenin içine onları nasıl soktuğunu kimse anlamadı görüntüleri izleyenler yeteneği karşısında şaşkına döndü

Şişenin içine içinden vida geçmiş ve vidaya somun takılmış bir sopayı gösteren adam, herkesi şaşkına çevirdi. Vidalı çubuğu, şişenin dar ağzından nasıl geçirdiğine akıl sır erdiremeyen izleyiciler, kısa süre sonra adamın bunu nasıl yaptığını öğrendi ve yeteneği karşısında şaşkına döndü. Adam, tüm malzemeleri şişenin içine atıp, vidayı da vidanın ucundaki somunu da şişenin içinde birbirine geçirdi. O görüntüler, sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Şişenin içindeki, ortasından bir ucunda somun olan bir vida geçmiş sopayı gösterdi. İzleyenler, şişenin dar ağzından bunu nasıl kırmadan şişenin içine soktuğunu merak etti. Videonun ilk saniyeleri bir ilüzyon gösterisini andıran görüntülerde, ilerleyen anlarda, adamın müthiş yeteneği keşfedildi. 

Şişenin içine onları nasıl soktuğunu kimse anlamadı görüntüleri izleyenler yeteneği karşısında şaşkına döndü - Resim : 1

HER ŞEYİ ŞİŞENİN İÇİN YAPTI

Adam, tüm malzemeleri şişenin içine atıp, vidayı da vidanın ucundaki somunu da şişenin içinde birbirine geçirdi. Bunu yaparken şişenin içine attığı daha ince bir telden ve ufak bir toptan yardım aldı. O görüntüler, sosyal medyada büyük beğeni aldı.