Şişli, Fatih, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü ve Beyoğlu… Uzman isim üstüne basa basa uyardı. Tedbir alınmalı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul için uyarı yaptı. Bu kapsamda Avrupa yakasındaki Şişli, Fatih, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü ve Beyoğlu olmak üzere diğer ilçelerde önlem alınması gerekiyor.

Şişli, Fatih, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü ve Beyoğlu… Uzman isim üstüne basa basa uyardı. Tedbir alınmalı

Türkiye’ye Balkanlar üzerinden soğuk hava dalgası geliyor. Marmara Bölgesi’nde etkili olacak olan soğuklar kuvvetli rüzgarı da beraberinde getirecek. Bu konuda Meteoroloji Genel Müdürlüğü sarı kodlu uyarı yaptı. Bir uyarı da meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den geldi.

ŞİŞLİ, FATİH, BAŞAKŞEHİR, BEŞİKTAŞ, BEYLİKDÜZÜ VE BEYOĞLU…

Ökten, İstanbul’a kuvvetli rüzgar beklendiğinin altını çizerek, Avrupa yakasında özellikle tedbir alınması gerektiğini kaydetti. Bu kapsamda Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şişli, Sultangazi ve Zeytinburnu ilçelerindeki vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor.

Şişli, Fatih, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü ve Beyoğlu… Uzman isim üstüne basa basa uyardı. Tedbir alınmalı - Resim : 1

“AVRUPA YAKASI’NDA TEDBİR ALMAK GEREKİYOR”

Ökten paylaşımında, rüzgarları gösteren bir harita paylaşarak, “Yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgarlar bekleniyor. Özellikle Avrupa yakasında tedbir almak gerekiyor...” ifadelerini kullandı.

Şişli, Fatih, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü ve Beyoğlu… Uzman isim üstüne basa basa uyardı. Tedbir alınmalı - Resim : 2