Böyle evlat düşman başına! Annesini rehin aldı, komşular film izler gibi izledi

İstanbul Şişli'de yaşanan olay "Böyle evlat düşman başına" dedirtti. Bir adam annesini bıçakla rehin aldı. İhbar üzerine özel harekat polisi bile hazır bekledi.

Böyle evlat düşman başına! Annesini rehin aldı, komşular film izler gibi izledi

İstanbul Şişli'de bir kişi annesini rehin alarak odadan dışarı çıkmasına izin vermedi. İki saat süren ikna çabalarının ardından kapıyı açan Armağan S. ikna edildi. Özel harekat polisleri de olası bir operasyon için hazır bekledi.

Annesini rehin aldı

Şişli'de dün öğle saatlerinde  dört katlı binanın ikinci katında meydana gelen olayda polise bir kişinin annesini bıçakla rehin aldığı ihbarı geldi. Hızla harekete geçen ekipler, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 45 yaşındaki Armağan S.'nin odanın kapısını kilitleyerek 65 yaşındaki annesi İ.S.'yi rehin aldığını gördü. Hemen olay yerine müzakereci polis çağrıldı.

İki saatin sonunda ikna oldu

Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Müzakereci polisin uzun süre ikna edemediği Armağan S. için özel harekat polisleri hazır bekletildi. Yaklaşık iki saat süren ikna çabası sonucu kilitli kapıyı açan Armağan S. annesini serbest bıraktı. Küçük sıyrıkları olan Armağan S. ambulansa alınarak hastaneye götürülürken anne İ.S ise ifadesi alınmak üzere Feriköy Polis Merkezi'ne gitti. Çevrede toplanan vatandaşlar ise polisin ikna çalışmalarını film izler gibi izledi.  

Böyle evlat düşman başına! Annesini rehin aldı, komşular film izler gibi izledi - Resim : 1

Böyle evlat düşman başına! Annesini rehin aldı, komşular film izler gibi izledi - Resim : 2